1/3
Wij combineren sport en zorg en maken bewegen leuk en verantwoord !
Pijnbestrijding met APS Therapie

APS Therapy is een revolutionaire vorm van duurzame therapie in de microstroom categorie. De mate van onderscheiding wordt voornamelijk bepaald door de volgende eigenschappen:

 

  • Effectieve prijnbestrijding

  • Volkomen veilig

  • Pijnloos

  • Betaalbaar

Hypnotherapie en Counseling

Hypnose is in Nederland een nog niet zo bekend. Vaak kennen we het alleen van de hypnose shows.

Hypnose kan echter erg goed gebruikt worden bij stoppen met roken of om af te vallen.

Ook voor depressies en fobieen kan hypnose prima toegepast worden.

 

Soms loop je echter ook tegen andere problemen aan. Dan is een luisterend oor al voldoende, en daarvoor bieden we counseling aan.

SPORT-ZORG //

Het is erg leuk om sporters van matig bewegen te trainen naar 5 km joggen. Of van niet bewegen naar een nordic walking activiteit te brengen.

 

Vaak zie je echter dat deze “sporters” al snel kleine of grotere klachten krijgen door overbelasting of lichamelijke beperkingen. In combinatie met sport-zorg massage kunnen we nu kijken of we deze klachten kunnen behandelen waardoor sporten leuk blijft, en we uitval tot een minimum kunnen beperken.

 

Steeds meer kom je ook mensen tegen die tegen wat ernstigere klachten aanlopen. Pijntjes waar maar moeilijk van te bepalen is waar deze nu daadwerkelijk vandaan komen. Na allerlei medische specialisten te hebben geraadpleegd, zijn de pijntjes vaak toch niet helemaal weg, of komen deze na enige tijd weer terug.

 

Dit kan een lichamelijke oorzaak hebben, maar vaak is het ook de combinatie met de psychische gesteldheid, het weinig of niet bewegen, en kunnen de mindere sociale contacten een oorzaak zijn. Deze lichamelijke problemen kunnen we met APS-Therapie in combinatie met massage verlichten en wellicht verhelpen. 

 

Bewegen is Leven !
Video //
 

Stichting life goals en

de maatschappelijke sportcoach

Sport-Zorg Therapeut

Een sportzorg therapeut is geen gewone sportmasseur, maar gecertificeerd in het SCAS register, en aangesloten bij de beroepsvereniging.

 

Behalve de tradionele massages kunt u bij ons terecht voor behandelingen van blessures, maar ook om blessures te voorkomen.

Pijnvrij bewegen is immers belangrijk.

Running Therapeut

Bewegen is erg belangrijk voor een mens. Door te bewegen komen er stofjes vrij die je een fijn gevoel  kunnen geven. Om prettig te bewegen moet je natuurlijk geen pijn ervaren. Dan is de lol er zo af.

 

Door de diverse therapieen die wij aanbieden kunnen wij samen met u bezien of wij u pijnvrij kunnen laten bewegen.Tevens kan dat het ertoe lijden dat u meer energie krijgt.

Als Running Therapeut bieden wij u groeps- en individuele trainingen aan.