1/3
Wij combineren sport en zorg en maken bewegen leuk en verantwoord !

SPORT-ZORG //

Het is erg leuk om sporters van matig bewegen te trainen naar 5 km joggen. Of van niet bewegen naar een nordic walking activiteit te brengen.

 

Vaak zie je echter dat deze “sporters” al snel kleine of grotere klachten krijgen door overbelasting of lichamelijke beperkingen. In combinatie met sport-zorg massage kunnen we nu kijken of we deze klachten kunnen behandelen waardoor sporten leuk blijft, en we uitval tot een minimum kunnen beperken.

 

Steeds meer kom je ook mensen tegen die tegen wat ernstigere klachten aanlopen. Pijntjes waar maar moeilijk van te bepalen is waar deze nu daadwerkelijk vandaan komen. Na allerlei medische specialisten te hebben geraadpleegd, zijn de pijntjes vaak toch niet helemaal weg, of komen deze na enige tijd weer terug.

 

Dit kan een lichamelijke oorzaak hebben, maar vaak is het ook de combinatie met de psychische gesteldheid, het weinig of niet bewegen, en kunnen de mindere sociale contacten een oorzaak zijn. Deze lichamelijke problemen kunnen we met APS-Therapie in combinatie met massage verlichten en wellicht verhelpen. 

 

Bewegen is Leven !
Video //
 

Stichting life goals en

de maatschappelijke sportcoach